SAKARYA / GEYVE - Akdoğan Ortaokulu

May

8/A sınıfı öğrencileri Teknoloji ve Tasarım Dersi için yaptıkları materyalleri sundular.

May

Öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte çay etkiniği gerçekleştirdi.

May

2024 IOKBS' ye ( İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı) yönelik ders çalışmalarımız.

May

Eğitimci Yazar Feridun ESER Hocamız okulumuzu öğrencileri birlikte ziyaret ettiler. Öğrencilerimize ÇEDES projesi kapsamında konferans verdiler. Okul kütüphanemize de kitap bağışında bulundular.

May

Okulumuzda  İLKOKUL ve ORTAOKUL sınıflarımızda yer alan öğrencilerimize yönelik "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği" adı altında unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunlarını (misket, halat çekme, ip atlama, yağ satarım bal satarım, körebe, yakar top, mendil kapmaca, dokuz kiremit, üç taş, sek sek vb.) çocuklara ve gençlere yeniden hatırlatmak amacıyla tüm ilkokul ve Ortaokul sınıflarımızda belirlenen oyunlara yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.

May

Erenler RAM Rehberlik Hizmetleri Bölümü'nden Rehber öğretmenlerimiz okulumuzu ziyaret ettiler. Bu kapsamında  öğrencilerimize " Mahremiyet, Teknoloji Bağımlılığı," velilere " İletişim Becerileri " konu başlıklarında seminer verildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

May

Okul Müdürlüğümüz ve Okul Aile Birliğimiz işbirliği ile yapılan çalışmalar ve alınan karar gereği 2024/2025 Eğitim-öğretim yılından itibaren 5. Sınıflardan başlayarak kademeli olmak üzere öğrenci kılık kıyafetleri değiştirilecektir. Örnek kıyafetimiz aşağıdaki gibidir. Okulumuz girişinde de örnek kıyafetimiz bulunmaktadır.

Komisyon Toplantı Tutanağına Ulaşabilirsiniz.

İNSAN HAKLARI HAFTASINDA YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLERE ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ekm

AB Kod Haftası Etkinlikleri Kapsamında 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında öğrencilerimizle birlikte kodluyoruz.

#CodeWeek